Podcast: Záznam z přednášky Automatické testování v praxi

Na dovolené se mi podařilo vyšetřit čas na sestříhání záznamu z přednášky Automatické testování v praxi, která se konala dne 21.4.2008 na Univerzitě Hradec Králové. Na přednášce se sešlo přes 30 posluchačů převážně z řad studentů univerzity. Přesto že jsem původně anoncoval, že se pokusím zabrousit i do pokročilejších témat, jako jsou testovací patterny a antipatterny, nástroje apod. musel jsem svůj záměr přehodnotit. V takovém případě bych se s přednášením dostal na dobré tři hodiny, přičemž na přednášku bylo vyhrazeno pouze minut devadesát. Přednáška se tedy zaměřuje na základy testování a bude pro Vás nejzajímavější tehdy, pokud s testováním teprve začínáte. S Tomášem Kozlem (garant za UHK) jsme se tedy předběžně dohodli na "pokračovací" přednášce na podzim tohoto roku, kde bychom se soustředili pouze na tato pokročilejší témata. Pokud tedy vše půjde dobře, dočká se tento "podcast" druhé části za několik málo měsíců.

Záznam přednášky je k dispozici pouze v audio streamu, jelikož záznam desktopu nevyšel. Z přednášky jsem proto vystříhnul cca 15 minut živého dema, na kterém jsem se pokoušel nastínit způsob vývoje ala TDD (test driven development). Doufám však, že i přesto shledáte záznam přínosným.

BTW: po poslechnutí sama sebe přiznávám, že mé řečnické schopnosti mají do dokonalosti mnoho - často opakované spojovníky zkuste ignorovat :-)

Použitá hudba: Minstrel Spirit - Enter The Woods, The lonely minstrel (http://magnatune.com) publikováno pod Creative Commons License

MP3 Podcast Podcast [85:04] 20,4 MB

Creative Commons - Some Rights Reserved

Slidy prezentace Slidy prezentace ve formátu MS Power Point

Podcast Licence: Creative Commons